Cookie Huomautus

Tämä evästekäytäntö kuvaa kuinka Waytobill AB, org nr. 559287-9760, rekisteröidyssä osoitteessa Drottninggatan 86, 111 36, Tukholma, Ruotsi, (" Waytobill ", " me " tai " me ") käyttää evästeitä verkkosivustoillamme (" Verkkosivusto " ).

Tämä evästeilmoitus koskee kaikkia verkkosivustomme vierailijoita, ja se kuvaa kuinka käytämme evästeitä (tai vastaavia tekniikoita) ja evästeiden avulla kerättyjä henkilötietojasi, selittämällä, mitä nämä tekniikat ovat, miten ne toimivat, miksi käytämme niitä, sekä oikeudet näiden teknologioiden kautta tapahtuvaan käsittelyyn.

  1. MIKÄ ON Eväste?

Eväste on pieni osa dataa, joka lähetetään verkkosivustolta ja tallennetaan selaimeesi, matkapuhelimeesi tai muuhun laitteeseen, kun selaat kyseistä verkkosivustoa. Eväste voi auttaa meitä tunnistamaan laitteesi ja/tai selaimesi, kun seuraavan kerran vierailet verkkosivustollamme, tarjota sinulle pääsyn tiettyihin verkkosivuston toimintoihin ja/tai tarjota raportointitoimintoja mm.

On olemassa muita teknologioita, kuten verkkojäljitteitä (tunnetaan myös nimellä selkeät GIF-tiedostot, verkkovirheet tai pikselitunnisteet), joilla voi olla evästeiden kaltaisia toimintoja. Tässä evästeilmoituksessa käytämme termiä " evästeet " evästeistä ja kaikista vastaavista teknologioista.

  1. MITÄ TYYPPILIÄ Evästeitä KÄYTTÄMME?

Käytämme seuraavia evästeitä:

  • Ehdottoman välttämättömät evästeet – Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta voit liikkua verkkosivustolla ja käyttää sen ominaisuuksia. Huomaa, että verkkosivusto ei voi toimia ilman näitä evästeitä. Ehdottoman välttämättömät evästeet eivät vaadi suostumustasi, koska ne mahdollistavat palveluita, joita olet erityisesti pyytänyt ja joita ei muuten voida tarjota.
  • Toiminnalliset evästeet – Näiden evästeiden avulla verkkosivusto voi tallentaa antamiasi tietoja tarjotakseen paremman käyttökokemuksen, jotta verkkosivusto voi muistaa tekemäsi valinnat, kuten mieltymyksesi, käyttäjätunnus, kieli tai alue, jolla olet. On mahdollista, että jotkin verkkosivustomme osat eivät toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
  • Suorituskykyevästeet – Näitä evästeitä käytetään, jotta voimme analysoida verkkosivuston suorituskykyä ja suunnittelua virheiden havaitsemiseksi. Niiden avulla voimme myös tunnistaa, että olet vieraillut verkkosivustolla aiemmin, millä verkkosivuston sivustoilla vierailijat vierailevat useimmin ja kuinka paljon aikaa vierailijat viettävät verkkosivustolla. Näiden evästeiden tarkoituksena on parantaa verkkosivuston suorituskykyä ymmärtämällä, kuinka olet vuorovaikutuksessa sen kanssa.
  •  

Käytämme evästeitä, jotka asetetaan suoraan meiltä verkkosivustollamme julkaisijan verkkopalvelimena, joita kutsutaan " ensimmäisen osapuolen evästeiksi " ja jotka toimivat vain yhdellä verkkotunnuksella. On myös kolmansien osapuolien asettamia evästeitä, joita kutsutaan " kolmannen osapuolen evästeiksi ". Tämä tarkoittaa, että nämä evästeet luovat verkkotunnukset, jotka eivät ole vierailemasi verkkosivusto (tai verkkotunnus). Emme kuitenkaan aseta kolmannen osapuolen evästeitä.

 

Evästeet voidaan myös luokitella edelleen säilytysajan mukaan:

  • Pysyvät evästeet

Nämä evästeet tallennetaan laitteellesi auttaakseen muistamaan aiemmin tallentamasi tiedot, asetukset, mieltymykset tai kirjautumistiedot, jotta voit tarjota sinulle paremman verkkosivustokokemuksen. Näillä evästeillä on verkkopalvelimen niille antama vanhentumispäivä, jonka näet tarkemmin alla olevasta taulukosta. Toisin sanoen pysyvät evästeet tallennetaan tietokoneellesi, joten kun suljet sen ja käynnistät sen uudelleen, evästeet ovat edelleen olemassa, ja omistaja tuhoaa ne vanhentuneena.

  • Istuntoevästeet

Istuntoevästeet pysyvät aktiivisina niin kauan kuin selain pysyy aktiivisena. Toisin sanoen istuntoeväste poistetaan, kun suljet selaimesi.

Kun selaat verkkosivustoamme, kohtaat upotettua sisältöä, kuten sosiaalisen median jakotoiminnon tai linkkejä muille verkkosivustoille. Huomaa, että tämä evästeilmoitus ei koske tätä upotettua sisältöä ja verkkosivustoja, joita säätelee niiden oma evästeilmoitus.

  1. tietoja evästeistämme
    1. Ensimmäisen osapuolen evästeet

Evästeen nimi

Tarkoitus

Käsitellyt henkilötiedot

Kesto

Käsittelyn paikka

_ga

Google Analytics -tunniste sivun katseluiden tallentamiseen ja laskemiseen.

ei mitään

400 päivää

Google Analytics -palvelimet Dublinissa

ga_B22Z7P772K

Google Analytics -tunniste sivun katseluiden tallentamiseen ja laskemiseen.

ei mitään

400 päivää

Google Analytics -palvelimet Dublinissa

_hjSession_2318318

Hotjar-tunniste, joka tarjoaa toimintoja eri sivuilla.

ei mitään

istunto

Hotjar-palvelimet Dublinissa

_hjSessionUser_2318318

Hotjar-tunniste, joka tarjoaa toimintoja eri sivuilla.

ei mitään

istunto

Hotjar-palvelimet Dublinissa

_hjIncludedInSessionSample_2318318

Hotjar-tunniste, joka tarjoaa toimintoja eri sivuilla.

ei mitään

istunto

Hotjar-palvelimet Dublinissa

_hjFirstSeen

Hotjar-tunniste, joka tarjoaa toimintoja eri sivuilla.

ei mitään

istunto

Hotjar-palvelimet Dublinissa

_hjAbsoluteSessionInProgress

Hotjar-tunniste, joka tarjoaa toimintoja eri sivuilla.

ei mitään

istunto

Hotjar-palvelimet Dublinissa

__cfruid

Cloudflare -tunniste, joka tarjoaa toimintoja eri sivuilla.

 

ei mitään

istunto

Cloudflare-palvelimet Yhdysvalloissa

__cf_bm

Cloudflare-tunniste robottien pyyntöjen lukemiseen ja suodattamiseen.

ei mitään

istunto

Cloudflare-palvelimet Yhdysvalloissa

 

    1. MITEN VOI HALLINTA Evästeitä

Evästeiden asettaminen ja evästeiden avulla kerättyjen henkilötietojesi käsittely perustuu suostumuksesi. Hyväksymällä evästeiden käytön suostut myös siihen, että keräämme tietoja laitteestasi tai siitä, miten käytät verkkosivustoamme. Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus sallia tai kieltää jotkin tai kaikki evästeet, paitsi ehdottoman välttämättömät evästeet.

Voit hyväksyä, hylätä tai muutoin mukauttaa evästeasetuksiasi napsauttamalla asianmukaista painiketta evästebannerissa, joka näkyy verkkosivustolla vieraillessasi sillä. Esimerkiksi napsauttamalla "Hyväksyn" tai verkkosivustollamme olevaa evästebanneria hyväksyt evästeiden käytön.

Voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa . Voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi evästeiden käyttöön ja henkilötietojesi käsittelyyn evästeiden avulla milloin tahansa suostumuksesi käsittelyyn tai mahdollistaa käsittelyn myöhemmässä vaiheessa. Voit tarkistaa tai poistaa evästeet [**].

Toinen tapa hallita evästeitä on muuttaa selaimesi asetuksia. Yleisesti ottaen useimmat selaimet antavat sinun tarkistaa, mitä evästeitä käytetään, ja sallia sinun poistaa tai estää evästeet. Evästeasetusten hallintaprosessi voi vaihdella selaimesi mukaan. Huomaa, että jos poistat evästeet, tallennetut asetuksesi voidaan poistaa.

 

  1. Sinun oikeutesi

Kun käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on tiettyjä oikeuksia sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Sinulla on ehdoton oikeus peruuttaa suostumuksesi evästeiden käyttöön milloin tahansa. Jos haluat lukea lisää oikeuksistasi, lue tietosuojaselosteemme [täällä].

  1. OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja evästeiden käytöstämme, ota yhteyttä osoitteeseen contact@waytobill.com.